Materialy

PVC pro roll-up

Matte Rigid PVC BC-180S je kvalitní matný pevný materiál. Šířka materiálu je 106 cm.
Tento materiál se vyznačuje pevnou strukturou a matným povrchem, což zajišťuje vynikající kvalitu tisku bez odlesků. Je ideální pro výrobu interiérových cedulí, plakátů, výstavních panelů a dalších dekorativních prvků.
Je odolný proti mechanickému poškození a zachovává si svůj tvar i barvu při dlouhodobém použití v uzavřených prostorách.

Matte Photo Paper

Jeho použití je ale nutné při výrobě velkoplošných fotografií. Matte Photo Paper PH-220S je kvalitní fotografický papír s matným povrchem a gramáží 220 g/m². Šířka tohoto papíru je 106 cm 

Tento papír je ideální pro tisk detailních fotografií, uměleckých děl, plakátů a dalších tiskovin, kde je vyžadována vynikající kvalita obrazu a hladký matný povrch. Díky své vyšší gramáži má papír pevnou strukturu, která zajišťuje dlouhou životnost a odolnost tištěných materiálů.

Ideální pro profesionální i osobní projekty.

Matte Canvas

Máte nějaké oblíbené umělecké dílo, které byste rádi vystavili doma nebo v kanceláři? 

Matte Canvas EB-360M je matné plátno vyrobeno z kvalitní bavlny s gramáží 360 g/m². Šířka plátna je 90 cm.Toto plátno je ideální pro tisk uměleckých děl, reprodukcí maleb, fotografií a dalších dekorativních prvků, které vyžadují tradiční vzhled a strukturu plátna. Díky matnému povrchu je zajištěno, že barvy budou podány věrně a bez nežádoucích odlesků, což dodává tištěným obrazům autentický a elegantní vzhled.

Glossy Canvas

Glossy Canvas EB-280 G je lesklé plátno vyrobené z kvalitního PVC materiálu s gramáží 280 g/m². Šířka plátna je 91 cm.

Toto plátno je ideální pro tisk fotografií, uměleckých děl a dekorativních grafik, kde je vyžadován lesklý povrch, který dodává obrazům živé a zářivé barvy. Lesklý povrch plátna zajišťuje vynikající reprodukci barev a detailů, což činí tištěné obrazy vizuálně atraktivní a profesionálními.

Díky své PVC struktuře je plátno pevné a dlouhodobě odolné, což ho činí ideální volbou pro náročné aplikace, jako jsou výstavní panely, reklamní bannery a interiérové dekorace.

Matte PP Film

Matte PP Film BS-180S je matný polypropylenový film s gramáží 180 g/m². Šířka tohoto materiálu je 106 cm.

Tento material je ideální pro tisk plakátů, reklamních bannerů, grafiky na výstavy a další prezentační materiály, kde je důležité mít hladký matný povrch bez odlesků. Matný PP film poskytuje vynikající kvalitu tisku s ostrými detaily a živými barvami.

Díky své polypropylenové struktuře je film lehký, ale zároveň pevný, což ho činí ideální volbou pro interiérové tisk.

Anti-static Matte Film

Anti-static Matte Film S/A GBS-120SL je matná samolepicí fólie s antistatickými vlastnostmi a gramáží 120 g/m². Šířka této fólie je 106 cm 

Klasický materiál, který má dalekosáhlou oblast použití, jako  výroby propagačních stojanů, tabulí, tapety.

Vytvořte si vlastní design a tisknete dětské samolepky na zeď do pokojíčku, na zeď do obýváku,na zeď do kuchyně nebo na stěnu. Kvalitní tvrdý papír a snadné použití.

Tento materiál je ideální pro tisk samolepek, etiket, reklamních nálepek a dalších aplikací, kde je požadován matný povrch bez odlesků a s antistatickými vlastnostmi. Díky matnému povrchu je zajištěno, že tištěné barvy budou syté a detaily ostré, aniž by docházelo k nežádoucímu lesku.

Anti-static Matte Film S/A GBS-120SL je vybaven samolepicí vrstvou, která usnadňuje aplikaci na různé povrchy.  Tento materiál je vhodný pro interiérové i krátkodobé exteriérové použití.

Matte PVC Vinyl

Matte PVC Vinyl BC-100SP je samolepicí matná PVC fólie s gramáží 220 g/m². Šířka této fólie je 106 cm .

Tento materiál je ideální pro výrobu samolepek, štítků, reklamních grafik a dalších aplikací, kde je požadován matný povrch s vynikající odolností. Matný povrch fólie zajišťuje syté barvy a ostré detaily bez nežádoucích odlesků, což činí tištěné materiály vizuálně atraktivními.

Matte Cold Lamination Film BC-80BM je matná laminační fólie určená pro studenou laminaci s gramáží 80 g/m². Šířka této fólie je 110 cm a dodává se v rolích o délce 30 metrů.

Tento materiál je ideální pro ochranu a zlepšení vzhledu tištěných materiálů, jako jsou plakáty, fotografie, dokumenty, a další grafické práce. Matný povrch fólie zabraňuje nežádoucím odleskům a zajišťuje, že barvy zůstanou věrné a syté. 

Matte Cold Lamination Film BC-80BM poskytuje dlouhodobou ochranu proti poškrábání, vlhkosti a UV záření, což prodlužuje životnost tištěných materiálů. Tento laminační film se aplikuje za studena,